top of page

Werken in de zorg
Orelia Puthof

Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om ouderen een warme thuis te bieden. Want "elke dag verdient een gouden randje". Iedereen heeft recht op een zorgeloze oude dag, en dat is precies waar onze verpleegkundigen, zorgkundigen, animatoren en anderen samen voor zorgen.

Werken in de ouderenzorg is boeiend!

Bij woonzorgcentrum Orelia Puthof werk je binnen een enthousiast en gedreven team. Hieronder lees je de getuigenis van enkele van onze medewerkers: 

Zondag15mei-214.jpg

"Werken met mensen met dementie, dat ligt me. Ieder heeft hier zijn eigen verhaal. Het is fijn om daarin mee te gaan. "

Demi, zorgkundige

PUT_Demi_ZGK-3.jpg

Dit zijn de troeven van ons woonzorgcentrum

Je voelt je meteen welkom in een tof en gemotiveerd team.

Hier wonen de liefste residenten!

Je vindt ons op een filevrije locatie

Kleinschalig wonen vinden we belangrijk, elke woning heeft zijn eigen woonkamer. 

Je werkt hier in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht.

Doorgroeien en opleiding worden gestimuleerd

Kom jij bij ons schitteren?

We zijn op zoek naar collega’s in de zorg (verpleegkundige, zorgkundige), maar ook ons KELA- en schoonmaakteam heeft versterking nodig.

Hoofdverpleegkundige

IMG_1123 normaal.jpeg
IMG_1111 normaal.jpeg

Verpleegkundige

PUT_Demi_ZGK-3.jpg

Zorgkundige

PUT_Ervina_EGO.jpg

Werken als ergotherapeut 

“Meteen na mijn studies startte ik bij Orelia Puthof. Het is bewuste keuze geweest om in de ouderenzorg te gaan werken. Ik heb altijd al een zwak voor ouderen gehad. Misschien heb ik mijn eigen grootouders gemist, ik heb ze nooit gekend. Ze woonden in Albanie. Hier heb ik heel veel oma’s en opa’s, het maakt me blij om hier te kunnen werken. De residenten kennen me hier voor mijn babbel, ik houd er met een kwinkslag de sfeer in. Ze vinden het fijn als je iets te vertellen hebt, maar ook dat je naar hen kan luisteren. Ik help hen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Zo organiseren we tal van activiteiten met beweging, koffieklets met reminiscentie, knutselen om te ontspannen en voor de fijne vingermotoriek….” 

-Ervina, ergotherapeut 

Werken als zorgkundige

“Ik werk al 3 jaar bij Puthof, ondertussen op de beschermde afdeling. Werken met mensen met dementie, dat ligt me. Ieder heeft hier zijn eigen verhaal. Het is fijn om daarin mee te gaan. Onze bewoners switchen snel in emotie, ze weten niet wie je bent, maar ergens herkennen ze ons toch. Als je hen goed kan verzorgen en attent bent voor hun noden, dan geef je een gouden randje aan hun dagen. Je kan dat ook zien als je bijvoorbeeld nagels verzorgt, een laagje nagellak aanbrengt… de dames genieten daar echt van. Weet je dat heel wat mensen hier weinig of geen bezoek krijgen? Wij zijn de enigen die voor hen iets kunnen betekenen. Daar haal ik echt voldoening uit. Ik roep graag meer mensen op om in vast dienstverband bij ons te komen werken. Dat is voor mensen met dementie super belangrijk om rust te vinden.”

-Demi, zorgkundige

PUT_Demi_ZGK-3.jpg
PUT_Sonja_KOK.jpg

Werken als chef-kok

“Sinds 2018 ben ik chef-kok bij Orelia Puthof. Hiervoor werkte ik al 20 jaar in een ander woonzorgcentrum. Ik heb de sprong gewaagd en geen seconde spijt gehad. We vinden het hier zeer belangrijk dat mensen zelf kunnen kiezen wat ze eten, zo werken we ’s ochtends en ’s avonds met buffetjes. De bewoners kunnen dan bijvoorbeeld à la minute zelf kiezen welk brood ze eten en met welk beleg. De maaltijden horen bij de belangrijkste dingen in het leven van onze residenten. Ze kijken ernaar uit en er wordt over gesproken. Ik ben blij dat ik daar mee voor kan zorgen. Mensen zien genieten is het schoonste wat er is. Je bouwt ook een band op met de residenten, zeker met de mensen in de assistentiewoningen. Zo’n dagelijks babbeltje zorgt voor een klein momentje van geluk.”

-Sonja, chef-kok 

Werken als zorgkundige

"Al 30 jaar werkt Heidi als zorgkundige in de ouderenzorg. Ze zou het niet anders willen. Heidi: “Het werk maakt mij blij. Je krijgt van onze residenten veel dankbaarheid en liefde terug. Dat maakt echt mijn dag goed. Je kan zeggen dat ik dit werk met hart en ziel doe én met heel veel liefde. Uiteraard zijn er ups en downs, maar die heb je in elke job.” 

-Heidi, zorgkundige 

PUT_Heidi_ZGK.jpg
PUT
bottom of page