top of page

 Orelia Le Jardin Intérieur 
 Woonzorgcentrum in Frasnes-Lez-Buissenal  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

JOUW WELZIJN, ONZE PASSIE.

Het leven gaat zijn gewone gang, net zoals thuis, in de sfeer van ons zorghotel. We verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt. We omringen je met goede zorgen en bieden fijne activiteiten aan. We dringen je niks op en respecteren je als een uniek en bijzonder persoon... Welkom in Le Jardin Intérieur in Frasnes-Lez-Anvaing.

EEN DIVERS AANBOD

maison de repos Frasnes Lez anvaing

Maaltijden: een belevenis

De maaltijden worden ter plaatse bereid, door onze zeer ervaren kok. De residenten kunnen in het restaurant ontbijten en dineren aan een buffet. Bij Le Jardin Intérieur kies je à la minute waar je zin in hebt. Verscheidene keren per week zijn er 's avonds speciale of warme maaltijden beschikbaar.

residences services frasnes lez anvaing

All-in formule

Zo goed als alle kosten zijn in het aanbod opgenomen. Dat zorgt voor duidelijkheid en voorkomt onaangename verrassingen. Persoonlijke kosten zoals een bezoek aan de kapper of de dokter, medicijnen… zijn niet in de prijs inbegrepen.

JAR00014.jpeg

Woonzorgcentrum

Het rusthuis in Frasnes-Lez-Anvaing bestaat voor het merendeel uit eenpersoonskamers en enkele tweepersoonskamers. Ze zijn allemaal uitgerust met een complete badkamer, met een inloopdouche, om het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Een beschermde afdeling biedt plaats aan 15 mensen met dementie. De kamers zijn op dezelfde manier ingericht. Daarnaast beschikt deze afdeling ook over een collectieve ruimte, bestaande uit een salon en een eetkamer.

 

Alle kamers zijn groter dan wat de wet onze voorschrijft. Onze kameroppervlaktes beginnen bij 22 m2, exclusief de badkamer. Zo kunnen bewoners die dat willen een kleine zithoek in hun kamer creëren. Onze tweepersoonskamers variëren van 23 tot 28 m2, ook exclusief de badkamer.

maison de repos frasnes lez buissenal

Een gediversifieerd aanbod

Wat de activiteiten en andere animaties betreft, niks is verplicht, alles wordt je aangeboden. Een uitstapje naar Ath of een animator bv. multimediaworkshops 

woonzorgcentrum Ath

Energiebesparing

We kennen steeds meer hittegolven. Bezorgd om het comfort van onze bewoners, stelt geothermische energie ons in staat om het hele gebouw (inclusief de kamers) te koelen tijdens en om een maximumtemperatuur van +/- 26 graden te garanderen wanneer het buiten 33 graden is.

Om ons assistentiewoningen in Frasnez-Lez-Buissenal te ontdekken!

IN BEELD

Het woonzorgcentrum Orelia Le Jardin Intérieur ligt  in de gemeente Franses-Lez-Buissenal in de provincie Henegouwen. Het is een deelgemeente van Frasnes-Lez-Anvaing. Frasnes ligt precies in het midden van de vierhoek Ronse, Doornik, Ath en Péruwelz.