top of page

 Kortverblijf in Alsemberg (Beersel) 
 bij Orelia Ter Beuken 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

WAAROM KORTVERBLIJF? 


Senioren kunnen ook voor een kortere periode in ons woonzorgcentrum in Alsemberg verblijven. Er zijn heel wat uiteenlopende redenen om hiervoor te kiezen: de mantelzorger gaat met vakantie, er is verzorging nodig na een val of revalidatie na een operatie, de mantelzorger is zelf ziek…

Contacteer ons voor meer informatie

ONS AANBOD

 

Woonzorgkamers voor kortverblijf

Vakantieopvang 

Je laat je bejaarde ouders niet graag alleen wanneer je met vakantie gaat. Dankzij kortverblijf ga je toch met een gerust hart op reis. Zo kan je familielid in rusthuis Orelia Ter Beuken ook van een fijne vakantie genieten. Het kan ook een eerste kennismaking zijn met het leven in een woonzorgcentrum.

 

Om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten

Goed voor iemand anders zorgen, kan je pas wanneer jij je goed voelt. Wil je zelf wat energie bijtanken of op je positieven komen na bijvoorbeeld een operatie? Dan zorgen wij graag voor jouw naaste. Jij bepaalt hoeveel tijd je zelf nodig hebt.

Verzorging of revalidatie 

Senioren kunnen ook bij Orelia Ter Beuken in Alsemberg terecht om te herstellen na een ziekenhuisopname, ziekte of een ongeval. Ons zorgzaam team staat de resident bij tot hij/zij hersteld is of thuis voldoende hulp heeft.

PRAKTISCH

  • kortverblijf is mogelijk vanaf 7 dagen.

  • met een maximum van 90 dagen per kalenderjaar.

  • de mutualiteit zorgt voor een tegemoetkoming, neem hiervoor contact met hen op.

Ons zorgzaam team staat voor je klaar. Zowel het zorg-, het logistieke, als het keukenteam gaat tot het uiterste. We bieden verzorging en hulp, ontspanningsactiviteiten binnen- en buitenshuis en revalidatie indien nodig. Dankzij de sociale contacten met de andere bewoners en het team voelt niemand zich alleen. Bij Orelia Ter Beuken genieten de residenten van lekkere verse maaltijden uit de eigen keuken. Familieleden kunnen (na reservering) ook mee aanschuiven in onze O’Bistro. Onze infrastructuur is nog nieuw, het gebouw voelt met zijn lichte en open ruimtes helemaal niet als een rusthuis. De mooie tuin is een heerlijke plek om te ontspannen, te petanque-n, te wandelen of zelfs een terrasje te doen.