top of page
Qaly-gebouw-WEB.png

Orelia Ter Beuken

 Woonzorgcentrum in Alsemberg 

Seniorencampus Orelia Ter Beuken werd op 1 juli ’20 overgenomen door Orelia. Deze nieuwbouwsite is schitterend gelegen in het groen. Bij ons rusthuis te Beersel doen we er alles aan opdat je je meteen thuis voelt. Het gebouw geniet van veel lichtinval, de inrichting en aankleding is warm en huiselijk.

Wonen zonder zorgen

Alle kamers in ons rusthuis in Alsemberg zijn uitgerust met een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet. Een heerlijk comfortabel bed bezorgt je een aangename nachtrust. We voorzien ook een nachttafeltje, eettafel, stoel en een comfortabele relaxzetel. Uiteraard kan je de kamer gezellig aankleden met de spullen waar je aan gehecht bent.

Orelia Ter Beuken, woonzorgcentrum in Alsemberg, biedt je een ruime, ergonomische en huiselijk ingerichte één- of tweepersoonskamer met groot vensterraam en:

 • Hoogtechnologisch bed met bijhorend bedlinnen

 • Nachttafeltje, eettafel en stoel, comfortabele relaxzetel

 • Ruime, moderne en makkelijk toegankelijke badkamer met inloopdouche

 • Koelkast, televisie, telefoonaansluiting is mogelijk

 • Dagelijks onderhoud van de kamer

 • Woonverzekering (gebouw en inboedel) en verzekering BA

 • Gratis wifi

Verzorging op maat 

Samen met jou bespreken we waar jij je goed bij voelt. Een uitstekend team staat klaar met zorg op jouw maat. Altijd met respect voor je privacy en intimiteit. Onze medewerkers houden elkaar goed op de hoogte, je mag hen alles vragen. Je kan beroep doen op de huisdokter van het woonzorgcentrum, maar ook je vertrouwde dokter is welkom.

img_7312.jpg
IMG_5754.HEIC

Onze faciliteiten

 • Eenpersoons- en koppelkamers

 • Onthaal, verpleegpost

 • Kapsalon, pedicure, kine

 • Interne wasserij en strijkdienst

 • O’Bistro met dagverse maaltijden

 • Muziektherapeut

 • Wellness, fitness

 • Snoezelbad

 • Kaarthoek, pooltafel, salons

 • Ruimte voor (familie)feestjes en bijeenkomsten

 • Mooie tuin met petanquebaan

Fysiek en mentaal gezond

We voorzien een gevarieerd animatie-aanbod onder leiding van een gespecialiseerd team. Indien nodig zetten we in op kinesitherapie en ergotherapie, zodat je zo mobiel mogelijk door het leven gaat. In ons rusthuis te Beersel hebben we ook een muziektherapeute die je mentale gezondheid ondersteunt. 

We voorzien activiteiten en ontspanningsmomenten, zowel binnen- als buitenshuis. Wij zorgen dat je met plezier in beweging blijft.

img_7235.jpg
sw_0_357.jpg

Wij koken voor jou

De maaltijden worden met veel zorg bereid in onze eigen keuken en zijn steeds vers. Vrienden en familie kunnen mee aanschuiven in onze O’Bistro en suggesties voor onze menu zijn ook altijd welkom.

Sociale interactie

Bij Orelia Ter Beuken gaat je sociale leven gewoon door, je hebt hier alle vrijheid. Ook je familie en vrienden zijn altijd welkom. Zin in een babbel? Je bent nooit alleen als je dat niet wil.

Onze locatie

Orelia Ter Beuken is gelegen in Alsemberg in de groene rand rond Brussel, vlakbij Dworp, Linkebeek, Halle, Sint-Genesius-Rode... De woonzorgcampus heeft een prachtige tuin waar je heerlijk kan wandelen en een frisse neus halen. Word je moe, dan kan je uitrusten op een bankje. Maar je kan er net zo goed bessen plukken, een spelletje petanque spelen…

 

Vlakbij de woonzorgcampus vind je trouwens ook domein Rondenbos. Op dit domein zijn een aantal diensten van de gemeente Beersel gevestigd, maar je kan er ook fijn wandelen. 

img_7269.jpg

Kortverblijf

Ook voor een korte tijd (minimum 7 dagen) kan je bij ons terecht voor opvang, verzorging  of revalidatie. Om te herstellen na een ziekenhuisopname, ziekte of een ongeval, maar ook om je mantelzorger tijdelijk te ontlasten. We zorgen voor je tot je voldoende hersteld bent om naar huis te gaan of tot je thuis voldoende hulp hebt.

Werken in Alsemberg?

In de woonzorgcampus Orelia Ter Beuken werk je in een moderne nieuwbouw met een bijzondere architectuur. De warme huiselijke aankleding zorgt ervoor dat dit een aangename woon-en werkplek is.

 

Bij Orelia Ter Beuken word je hartelijk ontvangen door een fijn team. Samen realiseren jullie zorg op maat van onze bewoners. Zo is dit woonzorgcentrum een fijne, warme thuis voor iedereen.

Kom jij ons team versterken?

Check snel onze vacatures.

Contact TBK

Een warme thuis in Ter Beuken

 

Een nieuwe stap nemen in het leven is nooit eenvoudig. Contacteer onze opname- & onthaalverantwoordelijk Peggy Harnie via onderstaande gegevens of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We helpen je graag!

Ontdek ons
woonzorgcentrum

Vul hier je gegevens in en download onze brochure.

Heb je een vraag of wil je een rondleiding reserveren? Laat het ons weten in het tekstvak in het formulier.

De directie van Orelia Ter Beuken neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze communicatie. Bekijk het privacybeleid van Orelia voor meer informatie.

We hebben je mail goed ontvangen. Download hier onze brochure.