Kortverblijf in Belsele (Sint-Niklaas)  
 bij Orelia Ten Berge  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

WAAROM KORTVERBLIJF? 


Senioren kunnen ook voor een korte periode in ons woonzorgcentrum vlakbij Sint-Niklaas verblijven.

De redenen kunnen divers zijn: de vakantie van een mantelzorger, voor verzorging of revalidatie na bijvoorbeeld een operatie,

om de mantelzorger op adem te laten komen bij ziekte…  

Contacteer ons voor meer informatie

ONS AANBOD

 

5 extra kamers voor kortverblijf.

Vanaf 1 juli 2021 breidt rusthuis Ten Berge haar aanbod uit met 5 extra kamers voor kortverblijf. Zo kunnen senioren ook voor een kortere periode in ons woonzorgcentrum terecht voor:

Vakantieopvang 

Je laat je bejaarde ouders niet graag alleen wanneer je met vakantie gaat? Ga toch met een gerust hart op reis dankzij kortverblijf voor je naaste. Zo kan hij/zij in rusthuis Ten Berge ook van een fijne vakantie genieten.

 

Om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten

Goed voor iemand anders zorgen, kan je pas wanneer jij je goed voelt. Wil je zelf wat energie bijtanken of op je positieven komen na bijvoorbeeld een operatie? Dan zorgen wij graag voor jouw naaste. Jij bepaalt hoeveel tijd je nodig hebt.

Verzorging  of revalidatie

Om te herstellen na een ziekenhuisopname, ziekte of een ongeval. Ons zorgzaam team staat de resident bij tot hij/zij hersteld is of thuis voldoende hulp heeft.

Wat mag je verwachten? 

Zowel het zorg-, het logistieke als het keukenteam gaan tot het uiterste. We bieden verzorging en hulp, ontspanningsactiviteiten binnen- en buitenshuis en revalidatie indien nodig. Dankzij de sociale contacten met de andere bewoners en het team voelt niemand zich alleen. En als laatste, een belangrijke troef van onze residentie: bij Orelia Ten Berge genieten de bewoners van lekkere verse maaltijden uit de eigen keuken.

Kortverblijf rusthuis sint-niklaas

PRAKTISCH

  • kortverblijf is mogelijk vanaf 7 dagen.

  • met een maximum van 90 dagen per kalenderjaar.

  • de mutualiteit zorgt voor een tegemoetkoming, neem hiervoor contact met hen op.

MEER WETEN

Kiezen voor een nieuwe stap in het leven, is nooit eenvoudig. Daarom ben je altijd welkom voor een verkennend gesprek en een persoonlijke rondleiding.We bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met Elke Vandendriessche, directrice van Orelia Ten Berge.

NIEUWS