top of page
69943699_10220239693441778_5795124777500803072_o_10220239693401777.jpg

 Orelia Katharinadal

 Woonzorgcentrum in Hasselt 

Orelia Katharinadal is gelegen in het kloppend hart van Hasselt. Vlakbij de openbare bibliotheek, het jenevermuseum, het begijnhof en de voormalige gevangenis die nu dienst doet als faculteit rechten van de Universiteit Hasselt.

Comfortabel wonen

In rusthuis Orelia Katharinadal te Hasselt zijn alle kamers uitgerust met lavabo en toilet. Een comfortabel bed bezorgt je een aangename nachtrust. Verder kleed je de kamer aan zoals jij dat wil.

Zorgeloos genieten

Je sociale leven gaat hier gewoon door, je hebt alle vrijheid en alle zalen zijn toegankelijk voor iedereen. Je bent hier thuis.

Katharinadal
assistentiewoningen

Vraagt je huis te veel onderhoud? Of wil je meer sociaal contact? Dan kan je terecht in onze assistentiewoningen. Elke flat heeft een woonkamer met open keuken, een volledig ingerichte badkamer en een slaapkamer.

 

Je woont er in alle vrijheid, maar indien gewenst, is extra hulp en zorg vlakbij. Schuif je graag bij aan tafel of wens je deel te nemen aan de activiteiten? Dan ben je uiteraard van harte welkom.

IMG_1408.jpg
Samen tafelen

Je geniet van lekkere maaltijden uit eigen keuken, huisbereid én vers dus. We houden rekening met ieders voorkeuren en aangepaste diëten. 

Heb jij suggesties? Laat zeker van je horen, inspiratie en ideeën zijn altijd welkom. 

Faciliteiten
 • 1-persoonskamers, ook kamers voor koppels

 • onthaal

 • verpleegpost

 • cafetaria

 • kinesitherapie

 • kapsalon

 • oproepsysteem

 • schaduw- en een zonneterras

 • gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes

 • badkamers met comfortabel bad

 • vergaderzaal

 • lift

 • toegankelijk voor rolstoelgebruikers

 • parkeergelegenheid

IMG_4886-EDIT.jpg
IMG_4980-EDIT.jpg
Plezier in
beweging

In beweging blijven helpt om gezond te blijven. Wij hechten veel belang aan actief kunnen blijven. 

 

Er worden daarom veel activiteiten en ontspanningsmomenten georganiseerd, zowel binnen- als buitenshuis. Er is een kine-ruimte voor gymnastiek voorzien en bij ergotherapie leren we je omgaan met alles wat het leven gemakkelijker kan maken. Plezier in beweging en ook samen in beweging, met je medebewoners. 

Onze locatie

Het woonzorgcentrum van Orelia Katharinadal is gelegen aan de groene boulevard in het centrum van Hasselt, vlakbij de bibliotheek.

 

Hasselt, wel gekend als de hoofdstad van Limburg, is vlot te bereiken met de auto, bus, of trein.

 

Wil je even de drukte van de stad ontsnappen? Het woonzorgcentrum is perfect gelegen voor een uitstapje naar Alken of Diepenbeek.

IMG_4973.JPG

Werken in Hasselt?

In woonzorgcentrum Orelia Katharinadal werk je in een kleinschalig huis waar iedereen iedereen kent. Het is een plek waar iedereen zich snel thuis voelt. Je zal hier oprechte Limburgse gezelligheid vinden. Hierdoor kan je een sterke band opbouwen met onze bewoners en met je collega’s.

 

Samen bouwen we aan een hecht team en organiseren we regelmatig fijne teamactiviteiten. Onze medewerkers zijn immers goud waard!

Kom jij ons team versterken?

Check snel onze vacatures.

Ontdek ons woonzorgcentrum

Vul hier je gegevens in en download onze brochure.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze communicatie. Bekijk het privacybeleid van Orelia voor meer informatie.

We hebben je mail goed ontvangen. Download hier onze brochure.

Contactformulier Katharinadal

Katharinadal, een warme thuis

Kiezen voor een nieuwe stap in het leven, is nooit eenvoudig. Daarom ben je altijd welkom voor een verkennend gesprek en een persoonlijke rondleiding.We bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met Liesbeth Boydens, directrice van Orelia Katharinadal.

bottom of page