Woonzorgcentrum Orelia Le Jardin Intérieur 

JOUW WELZIJN, ONZE PASSIE.

Het leven gaat zijn gewone gang, net zoals thuis, in de sfeer van ons zorghotel.

 

We verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt. We omringen je met goede zorgen en bieden fijne activiteiten aan. We dringen je niks op en respecteren je als een uniek en bijzonder persoon... Welkom in Le Jardin Intérieur.

EEN DIVERSE AANBOD
Maaltijden: een belevenis

De maaltijden worden ter plaatse bereid, door onze zeer ervaren kok. De residenten kunnen in het restaurant ontbijten en dineren aan een buffet. Bij Le Jardin Intérieur kies je à la minute waar je zin in hebt. Verscheidene keren per week zijn er 's avonds speciale of warme maaltijden beschikbaar.

Een gediversifieerd aanbod

Wat de activiteiten en andere animaties betreft, niks is verplicht, alles zal wordt je aangeboden. Een animator en een ergotherapeut ontwikkelden bv. multimediaworkshops ontwikkelen.

“All-in formule”

Zo goed als alle kosten zijn in het aanbod opgenomen. Dat zorgt voor duidelijkheid en voorkomt onaangename verrassingen. Persoonlijke kosten zoals een bezoek aan de kapper of de dokter, medicijnen… zijn niet in de prijs inbegrepen.

Energiebesparing

We kennen steeds meer hittegolven. Bezorgd om het comfort van onze bewoners, stelt geothermische energie ons in staat om het hele gebouw (inclusief de kamers) te koelen tijdens en om een maximumtemperatuur van +/- 26 graden te garanderen wanneer het buiten 33 graden is.

Woonzorgcentrum

De campus bestaat voor het merendeel uit eenpersoonskamers en enkele tweepersoonskamers. Ze zijn allemaal uitgerust met een complete badkamer, met een inloopdouche, om het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Een beschermde afdeling biedt plaats aan 15 mensen met dementie. De kamers zijn op dezelfde manier ingericht. Daarnaast beschikt deze afdeling ook over een collectieve ruimte, bestaande uit een salon en een eetkamer.

 

Alle kamers zijn groter dan wat de wet onze voorschrijft. Onze kameroppervlaktes beginnen bij 22 m2, exclusief de badkamer. Zo kunnen bewoners die dat willen een kleine zithoek in hun kamer creëren. Onze tweepersoonskamers variëren van 23 tot 28 m2, ook exclusief de badkamer.

KLIK HIER

Voor onze seniorenwoningen

MEER WETEN

Een levensfase ingaan, is nooit gemakkelijk. Daarom heten wij je van harte welkom voor een rondleiding door onze woonzorgcampus. Samen of met je naasten zullen wij je wensen en verwachtingen analyseren en bekijken hoe de Le Jardin Intérieur aan je wensen kan voldoen.

IN BEELD :

food-2940553_1920.jpg