top of page

Orelia Serrenhof (Sint-Truiden) en Orelia Puthof (Borgloon) stellen opendeur uit


Gisteren raakte al bekend dat de jaarlijkse Dag van de Zorg die zou doorgaan op 15 maart '20 uit voorzorg wordt uitgesteld omwille van het coronavirus. Dat werd beslist tijdens een overleg tussen Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) met de zorgsector. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Daardoor zal het gloednieuwe Orelia Serrenhof (Sint-Truiden) pas later dit jaar zijn deuren voor het grote publiek openzetten.

Ook de opendeurdag voor de assistentiewoningen van Orelia Puthof (Borgloon) van zondag 8 maart '20 wordt uit voorzorg uitgesteld naar een later tijdstip. Ook hier is een nieuwe datum nog niet bekend.

Johan Poel, CEO van Orelia Zorg: “Ouderen zijn de meest kwetsbare doelgroep, we willen hen beschermen door geen extra risico’s te nemen en deze opendeurdagen naar een later tijdstip te verplaatsen. Vrienden en familie in onze woonzorgcentra bezoeken kan uiteraard wel. Daarvoor vragen we om voldoende de handen te wassen en de handen te ontsmetten bij het binnenkomen van onze site. Wie zich niet goed voelt verzoeken we om een bezoek uit te stellen tot hij/zij weer beter is.”

Wie vragen heeft, een persoonlijke afspraak wil voor een bezoek aan de demo-assistentiewoning of op de hoogte gehouden wil worden over de nieuwe timing van de opendeurdagen kan terecht bij:

  • Orelia Serrenhof (Sint-Truiden): Ann Roosens, bel 011 71 31 00 of stuur een mailtje naar serrenhof@orelia.be

  • Orelia Puthof (Borgloon): Kim Godfroid, bel 012 22 48 00 of stuur een mailtje naar puthof@orelia.be

1/6
bottom of page