top of page

Ensemble pour un endroit chaleureux

Beste collega

Hoe ervaren onze medewerkers Orelia als werkgever? Werken ze graag voor Orelia? Hoe betrokken zijn ze? En vooral, hebben ze plezier in hun werk? Het zijn vragen waarop we als organisatie graag het antwoord willen kennen.

 

We willen onze residenten immers niet alleen een warme thuis geven, we willen ook een fijne werkomgeving bieden aan onze medewerkers. Daarom organiseert Orelia van 25 april t.e.m. 10 mei ‘23 een tevredenheidsonderzoek bij haar medewerkers. We willen meten of onze medewerkers tevreden zijn en te weten komen wat onze sterktes en werkpunten zijn. De resultaten van deze enquête zullen onze organisatie in staat stellen om onze werking verder te verbeteren en de betrokkenheid van onze medewerkers verder te verhogen.

 

Jouw mening is belangrijk. We willen graag weten hoe jij erover denkt. Enkel als zoveel mogelijk medewerkers deelnemen en de vragenlijst invullen, krijgen we een correct beeld over wat goed gaat en wat beter kan. Op basis van de resultaten zullen we een beleidsplan opstellen voor de toekomst.

 

Wil je meer informatie? Hieronder kan je alvast terecht bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je terecht bij je lokale directie.

 

         

         

                    Johan Poel

                    CEO Orelia

Johan Poel.jpg

Meer informatie nodig?

bottom of page