top of page
Logo Orelia 100x100mm_300dpi_RGB.png
Orelia Eden Park Aalst nabewerkt voor online-5.jpg

Wonen-op-proef in een assistentiewoning

 Ontdek onze residenties, kom proefwonen bij Orelia  

Word je wat ouder? Dan wil je graag zelfstandig blijven wonen, ook als je op een dag meer hulp nodig hebt. Bij Orelia vinden we dat iedereen een zorgeloze ‘oude dag’ verdient. Daarom bieden we je in onze assistentiewoningen ondersteuning op maat. Zo kan je altijd op beide oren slapen. Ben je nog niet zeker van je keuze? Kom tijdelijk proefwonen in een van onze sites en ontdek wat wij bij Orelia voor jou kunnen betekenen.

Wonen-op-proef

Een nieuwe stap in het leven nemen, dat is niet zo evident. Kom daarom een paar weken bij ons wonen, ‘op proef’ zeg maar. Probeer gedurende 1 of meerdere weken uit of een assistentiewoning op een van onze locaties iets voor jou kan zijn.

Orelia Puthof Borgloon Bewerkt Highres Voor Druk-7.jpg
08.jpg

Ontdek onze assistentiewoningen

Ben je 65+, 75+, 85+… en je woont graag zelfstandig, maar wat hulp af en toe is welkom? Dan is ons aanbod je wellicht op het lijf geschreven. Je kiest zelf welke periode je komt proberen. Minstens enkele dagen, maximum een maand. 

Zorgen op maat

Net als bij je thuis heb je de touwtjes zelf in handen. Je beslist zelf op welke diensten, hulp of verzorging je een beroep wilt doen. Jouw zelfstandigheid primeert, je geniet van de rust en kiest zelf waar je nood aan hebt. Ga voor wonen zonder zorgen, in een veilige omgeving.

IMG_2749.jpg
sw_0_357.jpg

Meer dan een woning

Je huurt bovendien niet alleen een appartement met de bijhorende ondersteuning. Er valt veel meer te beleven en als je dat wil, ben je in onze sfeervolle residentie nooit alleen. Je ontmoet je buren op tal van plekken en er valt altijd iets te beleven.

In een assistentiewoning woon je zelfstandig in de privacy van je appartement. Heb je graag wat gezelschap? Of eet je ’s middags graag mee? Alles kan!

 

- Saskja Coryn,

coördinator van Residentie Groenhof

Knoppen

Kom proefwonen in één van onze sites

bottom of page