top of page
IMG_1107.jpg

De verhalen van...

Vertrouw niet alleen op onze woorden, maar laat je inspireren door de verhalen van onze geweldige collega's die je enthousiast kunnen vertellen hoe het écht is om bij Orelia te werken.

Je leest hier hun verhalen en ervaringen over hun loopbaan bij  Orelia.

LISA ZK_edited.png

Lisa

Zorgkundige

“Ik vind het erg fijn dat ik voor onze bewoners iets kan betekenen. Ze zijn daar heel dankbaar voor. Tijdens mijn studies liep ik stage in een ziekenhuis, dat is minder mijn ding. Hier bij Orelia Puthof kan ik echt een band opbouwen met de bewoners én met de collega’s. Ik ben hier gestart als jobstudent en voel me hier thuis.”

IMG_1598_edited.jpg

Geert

Verpleegkundige

“De veelzijdigheid en de afwisseling is hetgeen wat de job echt fijn maakt voor mij. Ook de warme en huiselijke sfeer die je hebt in de ouderenzorg, vind ik zeer belangrijk. De locatie waar ik werk, Orelia Ter Velm, is de kers op de taart voor een goede werkplek. Ik heb toffe collega's en het huis is gelegen tussen de fruitplantages, wat het gezellig vertoeven maakt voor de bewoners én voor ons."

IMG_5297.JPG

Kelly

Zorgkundige

“Ik krijg bij Orelia de kans om me te ontplooien en verschillende opleidingen te volgen. Er wordt ingezet op je kwaliteiten en je kan je talenten laten zien. De mensen krijgen hier zo de juiste zorg die ze nodig hebben, wat het echt een mooie werkplek maakt."

“Vroeger werkte ik in een ziekenhuissetting en ik merk dat er hier in het woonzorgcentrum meer rekening gehouden wordt met mijn mening.
Ik voel me gerespecteerd voor het werk dat ik doe.
Residenten zijn dankbaar voor wat je voor hen doet. Het is hier aangenaam werken, elke dag is anders en leert me nieuwe dingen. Bovendien zet Orelia in op doorgroeimogelijkheden, dat is ook niet onbelangrijk.

Ine, hoofdverpleegkundige

HEIDE EN RAMONA ZK.jpg

Collega's aan het woord...

Heidi, zorgkundige (links)

“Als je kan werken vanuit je hart, heb je veel voldoening van je job en krijg je appreciatie van de mensen. Omdat je hier elke dag met dezelfde residenten werkt, leer je hen en hun verleden goed kennen. Het is fijn om daarop te kunnen inspelen. Als ik oud ben, wil ik ook zo verzorgd worden. Ik krijg hier respect voor wat ik doe, de sfeer hier in huis zit goed en ik heb fijne collega’s.”

Jeroen

verpleegkundige

“Mijn moeder werkte altijd in de ouderenzorg, ik heb de liefde voor de sector dus met de paplepel meegekregen. Werken in een woonzorgcentrum is dus een bewuste keuze. Ik voelde me bij Orelia Katharinadal meteen geaccepteerd. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen, ook bij het maken van de planning. Dat vind ik wel fijn.

 

Je hebt hier de kans om een band op te bouwen met de bewoners, in een ziekenhuis zijn de contacten veel korter, vluchtiger. Je kan hier ook de familie leren kennen. Het werk in een woonzorgcentrum gaat is dus een stuk breder dan enkel verzorgen. Je ziet mensen evolueren, het is een eer om deel te uit te maken van hun laatste levensjaren.”

bottom of page