SAMEN VOOR EEN

WARME THUIS

TEVREDENHEIDSENQUÊTE

Hoe ervaren onze medewerkers hun werkgever? Werken ze graag voor Orelia?

Hoe betrokken zijn ze? Hebben ze plezier in hun werk?

Beste collega,

Van 12 maart tot 2 april 2019 organiseren we binnen Orelia Zorg een tevredenheidsonderzoek bij de medewerkers. Orelia legt de lat niet aIleen hoog op vlak van kwalitatieve zorg, ook tevreden medewerkers vinden we bijzonder belangrijk. De betrokkenheid van onze medewerkers is cruciaal. Een betrokken medewerker zorgt immers voor tevreden bewoners. 

Het onderzoek is een middel, geen doel op zich. De resultaten van het onderzoek moeten onze organisatie in staat stellen om verder te verbeteren en de betrokkenheid te verhogen. Daarom is het bijzonder belangrijk te weten hoe onze medewerkers erover den ken. Heel concreet zal dit onderzoek een lijst van sterktes opleveren, maar ook een van te ondernemen acties ter verbetering van onze werking. Op basis van deze lijst zal het management, samen met onze medewerkers, beleidsprioriteiten stellen. 

Heb je hierbij vragen? Dan kan je terecht bij je lokale directie of neem contact op met HR via een mailtje naar HR@orelia.be of telefonisch op het nummer 03 454 40 91. 

Dieter Verherstraeten

CEO Orelia Zorg 

ORELIA

CONTACT

  • mailbutton_black
  • phonebutton_black
  • facebookbutton_black
  • youtubebutton_black

Maatschappelijke zetel:

Orelia Group

Selsaetenstraat 50B

2160 Wommelgem

T +32 (0)3 454 40 91

info@orelia.be