20180809_untitled_9900_edit.jpg

OVER ORELIA

Orelia is gespecialiseerd in ouderenzorg. We hebben meer dan 35 jaar ervaring, zowel in het bouwen van woonzorgcentra als in de uitbating ervan. Onze locaties kiezen we zorgvuldig. Van bij de conceptfase wordt al nagedacht over de optimale architectuur om het comfort van de bewoners en de medewerkers te verhogen. Hun levenskwaliteit staat centraal.

 

Daarnaast bieden we op een laagdrempelige manier mogelijkheden aan ondernemers in de zorg. We investeren voortdurend in de uitbreiding van de kennis over zorg en ondersteunende technieken. Zo krijgt zorginnovatie de ruimte die het nodig heeft.

 

Orelia zet in op een continue groei. We stellen meer dan 500 mensen te werk. In 12 woonzorgcentra en groepen van assistentiewoningen krijgen meer dan 700 residenten de beste zorgen.

 

Bij Orelia vind je heel wat carrièremogelijkheden die je toelaten om werk en privé op een evenwichtige manier te combineren. Heb je interesse? Er zijn mogelijkheden van Aalst, over (de rand van) Brussel en de Kempen tot het oosten van Limburg.

Check zeker onze vacatures.

ONZE WAARDEN

De waarden van Orelia vormen het DNA van dit bedrijf. Ze verduidelijken ‘wie we zijn’ en ‘waar we voor staan’. Kortom, het is wat ons typeert en verbindt.

Een warme thuis

Samen staan we sterker en bouwen we aan woonzorgcentra waar het fijn is om te wonen én te werken.

Integere aanpak

We hebben respect voor ieders eigenheid. We doen ook wat we zeggen en komen onze engagementen na.

Kwalitatieve zorg

We worden gedreven door vakmanschap en onze kennis van de zorgsector. We gaan er prat op om onszelf voortdurend te verbeteren.

HISTORIEK

De historiek van Orelia gaat terug tot 1979. Op dat moment startten de broers Van den Brande met de uitbating van hun eerste rusthuizen. Al snel groeide de naam Van den Brande uit tot een vaste waarde binnen de zorgsector. Na de jarenlange succesvolle uitbating van verschillende rusthuizen rijpte het idee om de bouw ervan in eigen handen te nemen.

Daartoe werd in 1992 R&S opgericht. R&S trad op als bouwcoördinator voor het bouwen van rusthuizen en serviceflats, de groep Van den Brande verzorgde de uitbating ervan.

​Eind 2008 fuseerde de Groep Van den Brande met Restel Résidences tot Armonea. Zo werd de bouwcoördinatie van tal van nieuwe Armonea rusthuizen door R&S gerealiseerd. Zo breidde de jarenlange ervaring in de zorgsector nog verder uit en bleef R&S op de hoogte van de specifieke noden in de seniorenzorg.

Sinds 2012 coördineert R&S ook de bouw van rust- en verzorgingstehuizen voor derden

en sinds 2015 staat R&S opnieuw in voor de exploitatie van eigen woonzorgcentra.

Eind 2016 onderging R&S een volledige transformatie en werden alle activiteiten gebundeld onder de koepel van Orelia.

ORELIA

CONTACT

  • envelope-icon-01
  • Phone-icon-01
  • youtube-icon-01

Maatschappelijke zetel

Orelia Group

Selsaetenstraat 50B

2160 Wommelgem

T +32 03 454 40 91

info@orelia.be

Copyright I © 2020 by Orelia Group I Disclaimer, privacyverklaring & cookiebeleid